Sledilke/ci pišejo

Pozdravljeni že drugič v kategoriji, ki je namenjena vam bralkam in bralcem mojega bloga.

Odločila sem se, da že drugič razpišem natečaj, na katerem boste lahko sodelovali vsi in osvojili priložnost, da se vaše pisanje objavi na mojem blogu. Kako vse skupaj deluje? Preberi si spodnja navodila:

Prijaviš se na natečaj, v kolikor želiš, da so tvoje objave anonimne, mi to napiši ob prijavi in tvojega imena v skladu z varstvom podatkov ne bom izdala.

Izbranka oziroma izbranec bo lahko sodeloval s svojimi prispevki 3 mesece, pogoj je 1 objava na mesec, v zameno za njo pa prejme tudi knjižno nagrado 🙂 Torej trije meseci, tri objave (v kolikor pa je želja, lahko tudi več). Dolžina objav je poljubna, prav tako tudi pisanje in oblika. Pišete lahko o čemerkoli, kar je povezano s knjižnim svetom, knjigami, avtorji, knjigarnami, tudi o trenutnih razmerah, da ima le opraviti z literaturo, založništvom itd. V kolikor pišete poezijo, prozo, dramatiko se lahko odločite tudi za to:)

V tokratnem natečaju pa bo ena stvar drugačna – 2 objavi bosta po vašem izboru, ena pa po mojem – jaz vam pošljem knjigo, ki jo preberete in o njej napišete prispevek. Če še nimaš svojega bloga ali pa se le želiš preizkusiti v branju, ali pa samo dobiti kakšno dobro knjigo, je to idealna priložnost!

Fotografije povezane s prispevki so zaželene, niso pa obvezne. V primeru, da so priložene, lažje delim objave na Instagram profilu Booknjiga.

V kolikor se na natečaj prijavljaš preko te strani, pošlji svojo prijavo na booknjiga@gmail.com, s kratkim opisom (kaj imaš rad/a, kakšne knjige, filme itd.), podoben kot je moj na desni strani. Pri tem tudi napiši ali imaš že kakšno idejo/temo o čem bi pisal/a.

Podrobnejše informacije o sodelovanju dobiš še ob rezultatih natečaja.

Vse knjižne nagrade se bodo shranjevale pri meni, razen tista o kateri boste morali napisati objavo.

V kolikor ste se na natečaj že prijavili, dajte se samo še enkrat javit, da vašo prijavo poiščem <3

ROK ZA PRIJAVO: 27. 9. 2020


Nazadnje sta za Booknjigo pisala, do njunih strani in objav lahko prideš s klikom na ime


V kolikor pa se odločiš za samostojno pot, lahko pri kolegici Alenki z Literarne lekarne najdeš vodič Kako začnem pisati knjižni blog, v katerem je mnogo koristnih napotkov, ki ti bodo odgovorili na vsa vprašanje in težave, s katerimi bi se pri tem morda srečal/a.

Svoj velik prispevek k knjižnemu vodiču za blogerje je izkazala tudi knjižna blogerka Neja, ki vodi in ureja Pesem ptic. Najdeš ga na tej povezavi ali pa klikno na fotografijo spodaj.