Sledilke/ci pišejo

Pozdravljeni v novi kategoriji, ki bo namenjena samo vam sledilkam in sledilcem!

Odločila sem se, da razpišem natečaj, na katerem boste lahko sodelovali vsi in osvojili priložnost, da se vaše pisanje objavi tukaj. Kako vse skupaj deluje? Preberi si spodnja navodila:

Prijaviš se na natečaj, v kolikor želiš, da so tvoje objave anonimne, mi to napiši ob prijavi in tvojega imena v skladu z varstvom podatkov ne bom izdala.

Izbranka oziroma izbranec bo lahko sodeloval s svojimi prispevki 3 mesece, pogoj je samo 1 objava na mesec, v zameno za njo pa prejme tudi knjižno nagrado 🙂 Torej trije meseci, tri objave (v kolikor pa je želja, lahko tudi več). Dolžina objav je poljubna, prav tako tudi pisanje in oblika. Pišete lahko o čemerkoli, kar je povezano s knjižnim svetom, knjigami, avtorji, knjigarnami, tudi o trenutnih razmerah, da ima le opraviti z literaturo, založništvom itd. V kolikor pišete poezijo, prozo, dramatiko se lahko odločite tudi za to:)

Fotografije povezane s prispevki so zaželene, niso pa obvezne. V primeru, da so priložene, lažje delim objave na Instagram profilu Booknjiga.

V kolikor se na natečaj prijavljaš preko te strani, pošlji svojo prijavo na booknjiga@gmail.com, s kratkim opisom (kaj imaš rad/a, kakšne knjige, filme itd.), podoben kot je moj na desni strani. Pri tem tudi napiši ali imaš že kakšno idejo/temo o čem bi pisal/a.

ROK ZA PRIJAVO: 25. 3. 2020

Podrobnejše informacije o sodelovanju dobiš še ob rezultatih natečaja.

Vse knjižne nagrade se bodo shranjevale pri meni in bodo odposlane po karanteni.


RAZGLASITEV

Mislim, da je po vikendu zdaj čas, da razglasim, kdo bo pisal za Bralno čakalnico v naslednjih treh mesecih. Vsi tisti, ki ste se prijavili in ne boste izbrani, ostanete v bazi in vas kontaktiram ponovno čez 3 mesece 😉

Zaradi obilnega števila prijavljenih, sem se odločila, da priložnost ponudim kar dvema in to sta:

  • PETRA NAROBE (@narobepetra) in
  • ALEKSANDER (@lex.artis)

Kmalu dobita tudi navodila 🙂


V kolikor pa se odločiš za samostojno pot, lahko pri kolegici Alenki z Literarne lekarne najdeš vodič Kako začnem pisati knjižni blog, v katerem je mnogo koristnih napotkov, ki ti bodo odgovorili na vsa vprašanje in težave, s katerimi bi se pri tem morda srečal/a.