Knjige

Kako se vse skupaj začne

Ura je enajst zvečer. Čas, ko bi se morala odpraviti spat, da bom naslednji dan spočita. Poskusim zaspati, možgani pa delajo 100 na uro. Razmišljam kako bi svoj hobi spravila na »next level«. Razmišljam, premlevam različne možnosti. Ugotovim kaj bi rada, kaj se v Sloveniji da, kaj se v Sloveniji ne da. Vsekakor se vse da, če se le hoče, če ne na en način pa na kakšen drug. Moja ideja nima zelo velikih začetnih stroškov. Mogoče bi se pa vseeno dalo?

Vem, da to dolgočasno življenje ni zame, ne morem hoditi v službo in stagnirati na določenem mestu. Pravijo, da si moraš v življenju najti službo, katero boš imel rad, ki ti bo kot hobi in jo boš brez dvoma rad opravljal. Moja strast v življenju so že od nekdaj knjige – knjige na sto in en način:) Kako to prenesti v marketinško delo, je seveda drugo vprašanje. Vendar vem, da mi bo uspelo.

Zaenkrat je ta blog le začetek poti, med svoje sledilce želim pridobiti čim več ljubiteljev knjig in dobrih zgodb ter tudi zanimivih fotografij, ki bodo objavljene na Facebook in Instagram profilu Booknjige. Več o samem projektu pa seveda sproti;)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.