Knjige

Temnejši in hladnejši dnevi so primerni za nove pisane nogavice

Ko se pričnejo dnevi krajšati in postajati vse hladnejši, zamenjam vrsto nogavic. V svoji omari imam tak predalnik, ki je ločen na dva dela, v enem so “poletne” nogavičke – vse tiste kratke, najlonske, v drugem pa “zimske” nogavice, vse daljše, toplejše, mehkejše. In prav vsako leto ugotovim, da moje nogavice kar nekam izginejo, jih je pralni stroj ali kakšen škrat?

Nekaj jih stran pomečem sama, ker dobijo luknje, druge mi niso več všeč, ker me na nogi vedno začnejo motit. In težava je? Premajhno število parov za vsakodnevno uporabo. Naslednja težava? Kje naj sedaj dobim nogavice, če jih nočem naročiti v eni izmed velikih korporacijskih trgovin z oblačili?

Kaj je rešitev?

Spletna trgovina Cozy.si, ki ponuja pester nabor nogavic in nogavičk za vso družino. Že večkrat sem si ogledovala podobne spletne trgovine z nogavicami, na koncu pa se odločila za njihove.

So cenovno ugodne, imajo pester nabor pa še zabavne motive. Dobite pa itak vse, od tistih kratkih, dolgih, elegantnih, z zabavnimi napisi ali pa tistih pravih udobnih, mehkih, za hladne zimske večere v dvoje ali s knjigo v roki, da nas ne zebe v noge. Ker to je res najbolj neprijetna stvar, kajne? Če te zebe v noge, te zebe po celem telesu. Vsaj mene.

Malce me je sicer skrbelo kako bo s tistimi nogavicami, ki imajo določen motiv in me kaj kmalu pričnejo motit in koža srbet, vendar so me njihove res presenetile, saj so popolnoma mehke tudi znotraj in je bila moja skrb odveč. Tako, da najbolj mi je v oko padel paket nogavic Ženske nogavice Tropical- 3 pari (z motivi ananas, banana, listje). Na tem listju je bila monstera, pa sem jih absolutno morala izbrat! Sicer je pa njihova sestava naslednja: 75% bombaž, 22% poliester in 3% elastan. Na prstih imajo neobčuten šiv, kar se meni zdi še ena izmed pomembnih lastnosti nogavic, kdo hoče, da ga tam na vrhu neki šivi bodejo in motijo? Nihče:)

Imajo tudi božične motive!

Sicer pa na spletni strani ponujajo tudi pester izbor božičnih motivov, sama sem si ene že zagotovila vnaprej, ker bo december itak vsak čas tukaj. Mislim, da že vem kaj bo potrebno letos kupiti vsem sorodnikom. Pa če pri izbiri nogavic slučajno ne veste vseh velikosti noge svojih sorodnikov, imajo nekatere univerzalno velikost, tako kot moj Tropical komplet, kar je res praktično.

Zaupaj mi v komentarjih, kaj pa tebe najbolj zmoti pri nogavicah? In kakšne imaš najraje? Vsi komentarji dobijo en glas več pri žrebu v nagradni igri na instagramu.


Objava je nastala v sodelovanju s Cozy.si, vendar odraža moja mnenja in opažanja.

15 komentarjev

  1. Darja

    14 novembra, 2020 at 18:12

    Da ni veliko izbire nogavičk z motivi. No sedaj sem jih našla pri cozy

  2. Barbara

    14 novembra, 2020 at 18:23

    Moti me slaba kakovost
    Najraje pa imam pisane

  3. Tina

    15 novembra, 2020 at 06:42

    Najbolj me zmoti kakovost, material. Najbolj pa so mi všeč mehke in pisane nogavičke

  4. Ana Sajovic

    15 novembra, 2020 at 07:27

    Najbolj me moti, ce se po parih pranjih zacnejo muckati in pa trgati. Zaljubljena pa sem v najrazlicnejse motive in barve

  5. Mateja

    15 novembra, 2020 at 07:38

    Motijo me šivi pri prstih. Zelo rada nosim raznovrstne vzorce.

  6. Andreja

    15 novembra, 2020 at 09:41

    Najbolj me moti če se čuti poliester, pa če postane material trd. Aja, pa to, da vedno po ena nogavica odjadra v vzporedni svet nogavic, label in gumic za lase, kako lahko pridem tja, da poberem svoje nazaj?

    1. Laura

      16 novembra, 2020 at 09:45

      Najbolj me moti, če se čuti poliester. Grozno. Najraje pa imam mehke fluffy nogavice

  7. ANITA

    15 novembra, 2020 at 09:45

    Moti me kvaliteta, namrec pri prstih se mi hitro strgajo Najraja imam take odstekane nogavice, v zivih in pisanih barvah, da se me hitro opazi‍♀️

  8. Tinkara Pavlin

    15 novembra, 2020 at 11:01

    Najbolj me zmoti to, da niso kvalitetne in da se mi pri prstih hitro pojavi luknjica :/
    Najraje imam zanimive, drugačne, malo odštekane motive na nogavicah, takšne kot so Cozy

  9. anique05

    15 novembra, 2020 at 16:08

    Pri nogavicah me najbolj moti, da kakovost materiala ni najboljša, saj v takih primerih noga ne diha. Všeč so mi pisane z različnimi motivi (kot te, o katerih pišeš), saj se v njih počutim večno mlada. 😉

  10. Nins

    15 novembra, 2020 at 18:56

    Najbolj me zmoti ker so slabe kakovosti in se hitro muckajo. Všeč so mi barvite in živahne barve nogavic.

  11. Anja

    15 novembra, 2020 at 20:11

    Najbolj me moti slaba kakovost, da “dol lezejo”… Najraje pa imam take pisane, z odštekanimi motivi <3

  12. kri_led

    16 novembra, 2020 at 10:12

    Najbolj me moti, če nogavice izgledajo normalne debeline pa se izkaže da so v resnici tanke, če se hitro strgajo na prstih (nekako mi to uspeva skoraj serijsko???), in pa to, da moške nogavice skoraj ne obstajajo v zabavnih barvah/vzorcih/motivih. Najrajši imam pa nogavice zanimivih barv ali odtenkov z vzorci (najpogosteje pikami).

  13. Nikolina

    16 novembra, 2020 at 11:53

    Zelo rada nosim pisane nogavice, zmoti me če so previsoke in če se ne prilegajo nogi.

  14. Martina

    16 novembra, 2020 at 17:56

    Najbolj me moti, ko mi zlezejo do sredine podplata. Najraje pa imam tiste mehke zimske.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.